top of page

Grinde Arkitekter drives i dag av tredje generasjon Grinde. Selskapet består i dag av fire medarbeidere, som samlet har godt over 50 års erfaring i eiendomsbransjen som blant annet arkitekter, prosjektledere, designere, byggherrer, mm.

 

Dagens organisasjon har spisskompetanse på våre kjernetjenester; arkitektur, rådgivning, byggesaker, utvikling av eiendom og prosjektledelse.

Gjennom våre mange år i bransjen har vi vært borti det meste av muligheter og problemstillinger innenfor arkitekt- og eiendomsfaget. Med disse erfaringene ønsker vi å hjelpe våre kunder med å realisere sin eiendoms fulle potensial. Vi har utviklet effektive metoder for å løse kompliserte saker og sørge for at du som kunde får de nødvendige godkjennelsene fra myndighet og kommune på en sømløs måte. Vi skal levere kvalitet til avtalt tid og riktig pris.

 

Selskapet ble stiftet i 1954 av arkitektene Hans Grinde og Helge Abrahamsen, da som Grinde Abrahamsen arkitekter. I 1987 ble selskapet registrert som aksjeselskap og Helge ble kjøpt ut. Hans sine arkitektsønner, Geir og Gunnar har begge jobbet i selskapet, Geir tok over i sin helhet i 1988. Snart 70 år senere består selskapet fortsatt og det er i dag Erik Grinde som er daglig leder.

JGD_9808.JPG

Noen av våre nåværende og tidligere kunder

Grinde_Arkitekter_Kunder – 3.png
Grinde_Arkitekter_Kunder.png
Grinde_Arkitekter_Kunder – 5.png
Grinde_Arkitekter_Kunder – 4.png
Grinde_Arkitekter_Kunder – 2.png
Grinde_Arkitekter_Kunder – 1.png

Moelven, Helse nord-vest, Statnett, NVE, Norsk forskningsråd, Smart Club og Statkraft

bottom of page